zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2022 contracten met alle zorgverzekeraars.

Pia Oevering

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Pia Oevering

Mijn naam is Pia Oevering, geboren en getogen Leeuwarder. Omdat ik mensgericht werk wilde doen en ontzettend dol ben op taal, ben ik na mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur in 2019 begonnen aan de opleiding Logopedie en een master Taalwetenschappen in Groningen. Zodoende heb ik in 2021 de master Neurolinguïstiek aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en vlak daarna de opleiding Logopedie aan de Hanzehogeschool.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het speciaal onderwijs (cluster 2) en in een ziekenhuis, waardoor ik veel verschillende doelgroepen heb gescreend, onderzocht en behandeld en veel kennis heb opgedaan. Als logopedist ben ik graag bezig met adem- en stemproblematiek, maar ook spraak- en taalproblemen behandel ik met veel plezier. De afwisseling in casuïstiek en uitdaging om voor iedere cliënt persoonlijk een passende en leuke behandeling te bedenken en uit te voeren, maakt het werk als logopedist zo waardevol.


Contact

06 52 28 44 96