zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars.

Online Logopedie, hoe werkt dat?

Online logopedie is praktisch en leuk! Stel je zit thuis en kan niet naar de praktijk komen. Dan is het mogelijk dat wij bij je thuis komen voor een behandeling aan huis, en we kunnen je ook online helpen. Je kan thuis achter je computer, PC, laptop, tablet, iPad of mobiel gewoon in een logopediebehandeling krijgen voor je stoornis bij Logopedie is leuk.nl. Ook de intake kan in veel gevallen online. Wel zo praktisch! Wij combineren vaak de online behandelingen met een behandeling op een praktijk bij jouw in de buurt. Het is namelijk ook leuk om elkaar in het echt te zien. Het is onze ervaring dat de combinatie van logopedie online met het bezoeken van de logopedist op de praktijk heel goed werkt.


Wat is Online Logopedie?

Online logopedie is logopedie via een beeldscherm via internet, logopedisten noemen het ook wel ‘Telelogopedie’. Als je een goede internetverbinding hebt en een beeldscherm waarmee je verbinding hebt met het internet (via de kabel, 4G of in de Wifi) dan kunnen wij je online ook op een leuke manier helpen. Onze logopedisten hebben veel ervaring met het online behandelen van kinderen en volwassenen. De zorgverzekeraar vergoed het online behandelen net als een gewone behandeling op de praktijk. Heb je interesse? Meld je dan aan! Wij nemen spoedig contact met je op!