zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2023 contracten met alle zorgverzekeraars.

Emma Verlinden

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Emma Verlinden

Mijn naam is Emma Verlinden. Ik ben geboren in de buurt van Arnhem en daar opgegroeid. Altijd heb ik interesse gehad voor werken in de gezondheidszorg en zo ben ik naar Utrecht verhuisd om daar de opleiding Logopedie te volgen. In juni 2018 ben ik afgestudeerd. Nu ben ik werkzaam voor Logopedie is leuk.nl in Amsterdam, Badhoevedorp en Hilversum.


Tijdens de stages gedurende mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met de vele werkvelden binnen de logopedie. Zo heb ik ervaring opgedaan in een vrije vestiging, het onderwijs, een revalidatiecentrum en in een ziekenhuis. Al deze plekken brachten zo zijn charmes met zich mee. Omdat ik zowel affiniteit heb met kinderen als met volwassenen is werken in een vrije vestiging voor mij op dit moment de leukste keuze. Tijdens het werk in een vrije vestiging kom je in aanraking met een grote diversiteit aan problemen en cliƫnten van alle leeftijden. Zo is niet alleen elke dag weer anders en uitdagend, maar heb ik ook de mogelijkheid mijzelf in meerdere richtingen binnen de logopedie verder te ontwikkelen.


Contact

020 65 92 695