zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2022 contracten met alle zorgverzekeraars.

Gabriëlla Olij

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Gabriëlla Olij

Mijn naam is Gabriëlla Olij. Ik ben geboren en opgegroeid in omstreken Den Haag. Ik heb altijd interesse gehad in zorg voor mensen en werken in de gezondheidszorg. Zo ben ik in 2016 aan de opleiding logopedie begonnen in Rotterdam. In juli 2020 ben ik afgestudeerd en nu ben ik werkzaam voor Logopedie is leuk op de locaties in Den Haag.


Gedurende mijn opleiding heb ik ervaring mogen opdoen met de verschillende werkvelden binnen de logopedie. Al snel kwam naar voren dat ik de werkzaamheden in een vrije vestiging erg leuk vind. Daarbij heb ik affiniteit met het werken met kinderen en heb ik in de praktijk veel ervaring mogen opdoen met deze doelgroep. In een vrije vestiging is er veel variatie in zowel werkzaamheden als cliënten. Hierdoor is geen werkdag hetzelfde, wat het werk als logopedist leuk maakt! Deze uitdaging maakt dat ik mijzelf verder kan ontwikkelen binnen het vak logopedie.


Wat ik belangrijk vind in het werken met cliënten is enthousiasme, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Ik vind het mooi om, door middel van deze eigenschappen, gezamenlijk te werken aan doelen en resultaat te zien.


Contact

06 37 55 76 16