zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2023 contracten met alle zorgverzekeraars.

Henriëtte Kloosterman - de Boer

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Henriëtte Kloosterman - de Boer Mijn naam is Henriëtte Kloosterman-de Boer. Ik ben geboren en getogen in Franeker. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Groningen en sindsdien ben ik werkzaam als logopedist.

Ik ben in veel verschillende sectoren werkzaam geweest zoals: Ziekenhuizen, verpleeghuizen, een medisch kleuterdagverblijf en verschillende logopediepraktijken. Door het vakgebied vanuit veel verschillende invalshoeken te leren kennen heb ik een brede kijk op het werk als logopedist gekregen.

Ongeveer 8 jaar heb ik in Amsterdam gewoond hier heb ik mijn eerste ervaringen als logopediste op gedaan. Hier heb ik ook het theaterleven van heel dichtbij mogen mee maken. Zelf heb ik een jaar theaterschool gedaan en daarna nog een tijd in een theatergroep gespeeld. Dit heeft mij als mens veel nieuwe inzichten gegeven. Als logopedist heb ik hier veel van geleerd hoe het is om als acteur/client begeleid en gecoached te worden. Mijn belangstelling en affiniteit om met acteurs, zangers en beroepssprekers te werken is sindsdien nog meer gegroeid.

Ik werk als nu als allround logopedist. Hierbinnen hebben de ademing, de houding en de stem een speciale interesse bij mij gewekt.

Na bijna 8 jaar in het prachtige Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben vonden mijn echtgenoot en ik het tijd om terug te keren naar het Heitelan. In 2004 zijn we met onze kinderen, 3 dochters en een zoon, in Heerenveen komen wonen. Hier wonen we nu met met erg veel plezier.

In 2005 heb ik in Heerenveen een logopediepraktijk opgezet. Voorheen Logopediepraktijk Kloosterman en nu gaan we verder als Logopedie is leuk.nl

Mijn kernwaarden in de praktijkvoering zijn: positiviteit, professionaliteit en persoonlijkheid.


Contact

06 22 72 32 01