zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars.

Brenda Swart - Snijdood

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Brenda Swart - Snijdood Mijn naam is Brenda Snijdood en ik ben afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik ben geboren en getogen op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Tot mijn 18de heb ik hier gewoond, waarna ik naar het centrum van Groningen ben verhuisd om te gaan studeren. Na mijn afstudeerperiode heb ik me ingezet als vrijwilliger voor verschillende organisaties in Groningen zoals Humanitas en het Nationaal Ouderenfonds. Vrijwilligerswerk doen bij deze verschillende organisaties bracht mij veel plezier, voldoening en ervaringen die ik zowel op logopedisch als op persoonlijk gebied kan meenemen. Ook heb ik in deze periode veel ervaring opgedaan als logopedist op een school voor speciaal basisonderwijs.

Wat ik zo leuk vind aan logopedie is het brede werkveld, de omgang met allerlei verschillende mensen en de verscheidenheid aan problematiek waardoor het werk altijd weer een uitdaging is. Het is een vak waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Ik werk graag samen met ouders en verschillende disciplines om op die manier alles uit de behandelingen te halen. Jong en oud zijn van harte welkom!


Contact

050 28 00 601