zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars.

Annemiek Tanja

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Annemiek Tanja Mijn naam is Annemiek Tanja en ik ben afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen het onderwijs, de zorg en de vrijgevestigde praktijk. Sinds september 2016 ben ik werkzaam als logopedist bij logopediepraktijk ‘Logopedie is leuk.nl’.

Het werken met verschillende problematieken en diverse doelgroepen zorgen ervoor dat logopedie voor mij interessant blijft. De veelzijdigheid van het beroep spreekt mij dan ook erg aan. Belangrijke kernwoorden die voor mij centraal staan tijdens de behandelingen zijn: positiviteit, enthousiasme, innovativiteit en oplossingsgericht werken. Daarnaast vind ik een goede samenwerking met ouders/verzorgers, collega’s en andere disciplines belangrijk en zorgt er mede voor dat ik mijn werkt goed kan uitoefenen.

Zoals de naam van de praktijk al zegt: logopedie is leuk! En logopedie zal in mijn ogen altijd leuk blijven.


Contact

050 50 733 07