zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2021 contracten met alle zorgverzekeraars.

De logopedisten

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Henriëtte Kloosterman - de BoerHenriëtte Kloosterman - de Boer
Logopedie is een prachtig vak. Het werken als logopediste geeft mij de mogelijkheid om mijn kernwaarden en mijn talenten samen te voegen en te vertalen naar de praktijk. Met een positieve instelling en vanuit je eigen kracht kun je bergen verzetten.

Meer informatie over ?
Bel 06 22 72 32 01 of e-mail henriette@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Monica Smid - SwartsMonica Smid - Swarts
De afwisseling van het werken met kinderen, volwassenen en de diversiteit aan problematiek die we tegenkomen op het gebied van stemproblemen, gehoor-en communicatieproblemen maken dat voor mij logopedie echt leuk is!

Meer informatie over ?
Bel 06 18 43 51 12 of e-mail monica@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Nienke ZwartNienke Zwart
Voor mij is logopedie leuk omdat het een veelzijdig werkveld heeft met een grote diversiteit in cliënten. Het is een voldoening wanneer een cliënt plezier krijgt in de behandeling en zelf het resultaat ziet. Geen één dag is hetzelfde!

Meer informatie over ?
Bel 06 24 20 06 74 of e-mail nienke@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Brenda Swart - SnijdoodBrenda Swart - Snijdood
Wat ik zo leuk vind aan logopedie is het brede werkveld, de omgang met allerlei verschillende mensen en de verscheidenheid aan problematiek waardoor het werk altijd weer een uitdaging is. Het is een vak waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Ik werk graag samen met ouders en verschillende disciplines om op die manier alles uit de behandelingen te halen.

Meer informatie over ?
Bel 050 28 00 601 of e-mail brenda@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Annemiek TanjaAnnemiek Tanja
Met een positieve instelling nieuwe uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat iedere cliënt de juiste hulp geboden krijgt, geeft mij voldoening in mijn werk. Geen cliënt is hetzelfde en dat maakt het werken als logopedist zo leuk!

Meer informatie over ?
Bel 050 50 733 07 of e-mail annemiek@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Helen MennesHelen Mennes
Ik kom in aanraking met verschillende cliënten, zowel jongeren als ouderen. Dit maakt het werken binnen de vrije vestiging extra leuk. Tevens zorgt dit voor een breed scala aan logopedische casuïstiek waardoor geen dag hetzelfde is en ik elke dag voor een nieuwe en interessante uitdaging kom te staan!

Meer informatie over ?
Bel 0320 32 00 33 of e-mail helen@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Floortje GockelFloortje Gockel
Logopedie is voor mij mensen helpen met een probleem op een leuke effectieve manier. De afwisseling iedere dag van verschillende mensen en de diversiteit aan problemen maakt elke dag weer leuk.

Meer informatie over ?
Bel 035 62 11 071 of e-mail floortje@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Emma VerlindenEmma Verlinden
Logopedie is een breed vak met een grote verscheidenheid aan problematiek en soorten mensen. De mogelijkheid om zowel met jonge kinderen als met volwassenen samen aan hun doelen te kunnen werken, maakt elke dag weer uitdagend en leuk.

Meer informatie over ?
Bel 020 65 92 695 of e-mail emma@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Marcella MollemaMarcella Mollema
Iedere werkdag met nieuwe energie aan de slag om cliënten te helpen zijn of haar doelen te bereiken, dat maakt logopedie leuk! Het geeft mij voldoening wanneer mensen tevreden met het resultaat de deur uit gaan. Hierin staat bij mij plezier voorop en de cliënt centraal.

Meer informatie over ?
Bel 06 48 24 91 48 of e-mail marcella@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Gabriëlla OlijGabriëlla Olij
Logopedie is daadwerkelijk leuk, omdat je als logopedist in aanraking komt met een grote diversiteit in cliënten. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er altijd een nieuwe uitdaging. Het geeft mij voldoening dat cliënten de behandelingen leuk vinden en vooruitgang boeken.

Meer informatie over ?
Bel 06 37 55 76 16 of e-mail gabriella@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Mirjam RitsemaMirjam Ritsema
De diversiteit die het vak logopedie biedt, het samen werken aan doelen en het contact met jong en oud vind ik leuk aan dit werk. Een cliënt die enthousiast binnenkomt en tevreden de deur uitgaat, dat geeft mij de hele dag door energie!

Meer informatie over ?
Bel 06 25 02 25 94 of e-mail mirjam@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Amke SnornAmke Snorn
Logopedie is een vak met veel verschillende doelgroepen en problematieken. Dit biedt mij de perfecte mogelijkheid om met zowel volwassenen als kinderen doelgericht aan de slag te gaan. Samen vooruitgang boeken, daar word ik vrolijk van!

Meer informatie over ?
Bel 06 52 02 72 42 of e-mail amke@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Iris BlokIris Blok
Wat logopedie voor mij leuk maakt is op een creatieve manier te werken aan de verschillende problematiek met zowel kinderen als volwassenen. Het geeft mij voldoening wanneer de cliënt met plezier de behandeling beleefd en tegelijkertijd zijn of haar doelen worden bereikt.

Meer informatie over ?
Bel 06 18 74 54 79 of e-mail iris@logopedieisleuk.nl.