zoeken menu
De juiste technieken op een leuke manier
Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

De logopedisten

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Henriëtte Kloosterman - de BoerHenriëtte Kloosterman - de Boer
Logopedie is een prachtig vak. Het werken als logopediste geeft mij de mogelijkheid om mijn kernwaarden en mijn talenten samen te voegen en te vertalen naar de praktijk. Met een positieve instelling en vanuit je eigen kracht kun je bergen verzetten.

Meer informatie over ?
Bel 06 22 72 32 01 of e-mail henriette@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Monica Smid - SwartsMonica Smid - Swarts
De afwisseling van het werken met kinderen, volwassenen en de diversiteit aan problematiek die we tegenkomen op het gebied van stemproblemen, gehoor-en communicatieproblemen maken dat voor mij logopedie echt leuk is!

Meer informatie over ?
Bel 06 18 43 51 12 of e-mail monica@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Nienke ZwartNienke Zwart
Voor mij is logopedie leuk omdat het een veelzijdig werkveld heeft met een grote diversiteit in cliënten. Het is een voldoening wanneer een cliënt plezier krijgt in de behandeling en zelf het resultaat ziet. Geen één dag is hetzelfde!

Meer informatie over ?
Bel 06 24 20 06 74 of e-mail nienke@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Brenda SnijdoodBrenda Snijdood
Door de grote verscheidenheid aan mensen en logopedische problematiek blijft het werken als logopedist een uitdaging en vooral heel leuk. Ik probeer mijn enthousiasme voor het vak altijd mee te nemen in de behandelingen die ik geef, zodat de cliënten logopedie net zo leuk vinden als ik!

Meer informatie over ?
Bel 06 15 68 85 59 of e-mail brenda@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Annemiek TanjaAnnemiek Tanja
Met een positieve instelling nieuwe uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat iedere cliënt de juiste hulp geboden krijgt, geeft mij voldoening in mijn werk. Geen cliënt is hetzelfde en dat maakt het werken als logopedist zo leuk!

Meer informatie over ?
Bel 050 50 733 07 of e-mail annemiek@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Helen MennesHelen Mennes
Ik kom in aanraking met verschillende cliënten, zowel jongeren als ouderen. Dit maakt het werken binnen de vrije vestiging extra leuk. Tevens zorgt dit voor een breed scala aan logopedische casuïstiek waardoor geen dag hetzelfde is en ik elke dag voor een nieuwe en interessante uitdaging kom te staan!

Meer informatie over ?
Bel 0320 32 00 33 of e-mail helen@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Sanne BoskmaSanne Boskma
Als logopedist is er geen een dag hetzelfde, dit maakt ons vak zo leuk. De problematiek is erg divers, net als de leeftijden. Ik ga de uitdaging graag aan om samen met de cliënt voor het beste resultaat te gaan, uiteraard op een leuke manier!

Meer informatie over ?
Bel 06 20 68 76 94 of e-mail sanne@logopedieisleuk.nl.