zoeken menu
De juiste technieken op een leuke manier
Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

De logopedisten

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Henriëtte Kloosterman - de BoerHenriëtte Kloosterman - de Boer
Logopedie is een prachtig vak. Het werken als logopediste geeft mij de mogelijkheid om mijn kernwaarden en mijn talenten samen te voegen en te vertalen naar de praktijk. Met een positieve instelling en vanuit je eigen kracht kun je bergen verzetten.

Meer informatie over ?
Bel 06 22 72 32 01 of e-mail henriette@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Monica Smid - SwartsMonica Smid - Swarts
De afwisseling van het werken met kinderen, volwassenen en de diversiteit aan problematiek die we tegenkomen op het gebied van stemproblemen, gehoor-en communicatieproblemen maken dat voor mij logopedie echt leuk is!

Meer informatie over ?
Bel 06 18 43 51 12 of e-mail monica@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Nienke ZwartNienke Zwart
Voor mij is logopedie leuk omdat het een veelzijdig werkveld heeft met een grote diversiteit in cliënten. Het is een voldoening wanneer een cliënt plezier krijgt in de behandeling en zelf het resultaat ziet. Geen één dag is hetzelfde!

Meer informatie over ?
Bel 06 24 20 06 74 of e-mail nienke@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Brenda SnijdoodBrenda Snijdood
Wat ik zo leuk vind aan logopedie is het brede werkveld, de omgang met allerlei verschillende mensen en de verscheidenheid aan problematiek waardoor het werk altijd weer een uitdaging is. Het is een vak waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Ik werk graag samen met ouders en verschillende disciplines om op die manier alles uit de behandelingen te halen.

Meer informatie over ?
Bel 050 28 00 601 of e-mail brenda@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Annemiek TanjaAnnemiek Tanja
Met een positieve instelling nieuwe uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat iedere cliënt de juiste hulp geboden krijgt, geeft mij voldoening in mijn werk. Geen cliënt is hetzelfde en dat maakt het werken als logopedist zo leuk!

Meer informatie over ?
Bel 050 50 733 07 of e-mail annemiek@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Helen MennesHelen Mennes
Ik kom in aanraking met verschillende cliënten, zowel jongeren als ouderen. Dit maakt het werken binnen de vrije vestiging extra leuk. Tevens zorgt dit voor een breed scala aan logopedische casuïstiek waardoor geen dag hetzelfde is en ik elke dag voor een nieuwe en interessante uitdaging kom te staan!

Meer informatie over ?
Bel 0320 32 00 33 of e-mail helen@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Floortje GockelFloortje Gockel

Logopedie is voor mij mensen helpen met een probleem op een leuke effectieve manier. De afwisseling iedere dag van verschillende mensen en de diversiteit aan problemen maakt elke dag weer leuk.Meer informatie over ?
Bel 035 62 11 071 of e-mail floortje@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Iris DuivenvoordenIris Duivenvoorden
Logopedie is een breed beroep, waarbij heel veel verschillende hulpvragen langskomen. Hierdoor is elke dag een avontuur. Deze uitdaging zorgt ervoor dat dit vak zo leuk is en dat samen met de cliënt tot een oplossing komen zoveel voldoening geeft!

Meer informatie over ?
Bel 06 18 78 59 27 of e-mail iris@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Marjolein van HelvoortMarjolein van Helvoort
Als logopedist in de vrije vestiging kom je in aanraking met allerlei cliënten en hulpvragen, deze afwisseling maakt het werk leuk en uitdagend. Met alle plezier ga ik samen op een leuke, positieve en energieke manier aan de slag met jouw doelen.

Meer informatie over ?
Bel 023 230 21 75 of e-mail marjolein@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Emma VerlindenEmma Verlinden
Logopedie is een breed vak met een grote verscheidenheid aan problematiek en soorten mensen. De mogelijkheid om zowel met jonge kinderen als met volwassenen samen aan hun doelen te kunnen werken, maakt elke dag weer uitdagend en leuk.

Meer informatie over ?
Bel 070 38 55 123 of e-mail emma@logopedieisleuk.nl.