zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2023 contracten met alle zorgverzekeraars.

De logopedisten

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Henriëtte Kloosterman - de BoerHenriëtte Kloosterman - de Boer
Logopedie is een prachtig vak. Het werken als logopediste geeft mij de mogelijkheid om mijn kernwaarden en mijn talenten samen te voegen en te vertalen naar de praktijk. Met een positieve instelling en vanuit je eigen kracht kun je bergen verzetten.

Meer informatie over ?
Bel 06 22 72 32 01 of e-mail henriette@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Monica Smid - SwartsMonica Smid - Swarts
De afwisseling van het werken met kinderen, volwassenen en de diversiteit aan problematiek die we tegenkomen op het gebied van stemproblemen, gehoor-en communicatieproblemen maken dat voor mij logopedie echt leuk is!

Meer informatie over ?
Bel 06 18 43 51 12 of e-mail monica@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Brenda Swart - SnijdoodBrenda Swart - Snijdood
Wat ik zo leuk vind aan logopedie is het brede werkveld, de omgang met allerlei verschillende mensen en de verscheidenheid aan problematiek waardoor het werk altijd weer een uitdaging is. Het is een vak waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Ik werk graag samen met ouders en verschillende disciplines om op die manier alles uit de behandelingen te halen.

Meer informatie over ?
Bel 050 28 00 601 of e-mail brenda@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Annemiek TanjaAnnemiek Tanja
Met een positieve instelling nieuwe uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat iedere cliënt de juiste hulp geboden krijgt, geeft mij voldoening in mijn werk. Geen cliënt is hetzelfde en dat maakt het werken als logopedist zo leuk!

Meer informatie over ?
Bel 050 50 733 07 of e-mail annemiek@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Helen MennesHelen Mennes
Ik kom in aanraking met verschillende cliënten, zowel jongeren als ouderen. Dit maakt het werken binnen de vrije vestiging extra leuk. Tevens zorgt dit voor een breed scala aan logopedische casuïstiek waardoor geen dag hetzelfde is en ik elke dag voor een nieuwe en interessante uitdaging kom te staan!

Meer informatie over ?
Bel 0320 32 00 33 of e-mail helen@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Floortje GockelFloortje Gockel
Logopedie is voor mij mensen helpen met een probleem op een leuke effectieve manier. De afwisseling iedere dag van verschillende mensen en de diversiteit aan problemen maakt elke dag weer leuk.

Meer informatie over ?
Bel 035 62 11 071 of e-mail floortje@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Emma VerlindenEmma Verlinden
Logopedie is een breed vak met een grote verscheidenheid aan problematiek en soorten mensen. De mogelijkheid om zowel met jonge kinderen als met volwassenen samen aan hun doelen te kunnen werken, maakt elke dag weer uitdagend en leuk.

Meer informatie over ?
Bel 020 65 92 695 of e-mail emma@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Gabriëlla OlijGabriëlla Olij
Logopedie is daadwerkelijk leuk, omdat je als logopedist in aanraking komt met een grote diversiteit in cliënten. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er altijd een nieuwe uitdaging. Het geeft mij voldoening dat cliënten de behandelingen leuk vinden en vooruitgang boeken.

Meer informatie over ?
Bel 06 37 55 76 16 of e-mail gabriella@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Amke SnornAmke Snorn
Logopedie is een vak met veel verschillende doelgroepen en problematieken. Dit biedt mij de perfecte mogelijkheid om met zowel volwassenen als kinderen doelgericht aan de slag te gaan. Samen vooruitgang boeken, daar word ik vrolijk van!

Meer informatie over ?
Bel 06 52 02 72 42 of e-mail amke@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Myrthe van PijkerenMyrthe van Pijkeren
Logopedie vind ik leuk omdat het zo breed is. Werken met verschillende cliënten maar toch jou als uniek persoon te zien. Daarbij vind ik het belangrijk om elke behandeling leuk en leerzaam te maken. Dit door de behandelingen creatief in te zetten. Samen te werken en zo de doelen te behalen.

Meer informatie over ?
Bel 020 65 92 695 of e-mail myrthe@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Mandy AlbertsMandy Alberts
Geen dag is hetzelfde als logopedist. Voor elke cliënt niet alleen een passende, maar ook een leuke behandeling te bedenken, is wat dit werk zo uitdagend maakt. Cliënten helpen door creatief, enthousiast en flexibel te zijn, maakt logopedie (en logopedist zijn) ontzettend leuk.

Meer informatie over ?
Bel 020 65 92 695 of e-mail mandy@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Eva HoogersEva Hoogers
Logopedie is zo leuk, omdat het werkveld erg breed is en je dus in aanraking komt met veel verschillende problematieken. Ook is geen cliënt hetzelfde, waardoor je steeds op een andere manier aan je doelen werkt. Het contact met mensen en de afwisseling in de doelgroepen en de behandelingen is wat mij zo aantrekt aan het vak!

Meer informatie over ?
Bel 06 27 61 24 09 of e-mail eva@logopedieisleuk.nl.Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Pia OeveringPia Oevering
De afwisseling in casuïstiek en uitdaging om voor iedere cliënt persoonlijk een passende en leuke behandeling te bedenken, maakt het werk als logopedist zo waardevol. Het is mijn doel om anderen vooruit te helpen met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan en mezelf daarin te blijven ontwikkelen om het elke dag weer een klein beetje beter te doen.

Meer informatie over ?
Bel 06 52 28 44 96 of e-mail pia@logopedieisleuk.nl.