zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2022 contracten met alle zorgverzekeraars.

Eva Hoogers

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Eva Hoogers

Ik ben Eva Hoogers, ik ben opgegroeid in Darp en ik woon nu samen met mijn vriend in het mooie Groningen. Ik heb altijd veel interesse gehad in het werken met en het helpen van mensen. Ook heb ik altijd veel interesse gehad in taal. Daarom besloot ik in 2019 om te beginnen met de opleiding Logopedie. Ik heb hier geen moment spijt van gehad en haal veel voldoening uit het vak. Ik krijg er namelijk veel energie van als een cliënt vooruitgang boekt. Ik ben in 2022 afgestudeerd en ga nu met veel plezier aan het werk bij logopedie is leuk!


Gedurende mijn stages heb ik ervaring opgedaan met jonge kinderen met een ernstige taalspraakproblemen, kinderen met een zeer moeilijk lerende ontwikkeling en heb ik gewerkt in een vrije vestiging. Door mijn ervaringen op meerdere gebieden, heb ik geleerd om de cliënt echt te zien als een individu en de behandeling zo aan te passen dat deze zo goed mogelijk aansluit bij de cliënt. Ik vind het werken in de vrije vestiging zo leuk, omdat iedere dag weer anders is. Geen dag ziet er hetzelfde uit door de diversiteit aan cliënten en problematieken. Ook het contact met ouders, leerkrachten en andere disciplines maakt het werk zo leuk.


Ik vind enthousiasme, geduld en creativiteit erg belangrijk binnen een behandeling. Op deze manier worden doelen het snelst behaald en heeft de cliënt plezier in de behandeling.


Contact

06 27 61 24 09