zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2022 contracten met alle zorgverzekeraars.

Marcella Mollema

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Marcella Mollema

Mijn naam is Marcella Mollema. Ik ben opgegroeid in Franeker. In 2015 ben ik gestart met de opleiding Logopedie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In juni 2019 ben ik afgestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een vrijgevestigde praktijk. Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier bij Logopedie is leuk op verschillende locaties in Amsterdam, Den Haag en Haarlem.


Logopedie is leuk is voor mij geen onbekend terrein gezien de kennis en ervaring die ik hier op mocht doen tijdens één van mijn stages. Ik heb affiniteit met het werken met kinderen, gedurende mijn stages en het werk in de praktijk heb ik al veel ervaring op mogen doen met deze doelgroep.


Spontaan, geduldig en professioneel zijn woorden die ik op mijzelf van toepassing vind. Ik haal het beste uit mijzelf en de cliënt, waardoor er een wederzijdse samenwerking ontstaat. Het geeft mij voldoening wanneer mensen tevreden met het resultaat de deur uit gaan. Geen cliënt is hetzelfde en dat maakt het werk zo uitdagend en leuk!


Contact

06 48 24 91 48