zoeken menu
De juiste technieken op een leuke manier
Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Iris Duivenvoorden

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Iris Duivenvoorden

Mijn naam is Iris Duivenvoorden. In 2018 ben ik met honours afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Voor Logopedie is leuk ben ik nu werkzaam op de locaties in Den Haag. Tijdens mijn studie ben ik altijd uitdagingen aan het opzoeken geweest. Hierdoor heb ik mee kunnen werken aan verschillende onderzoeken, heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Taal doet meer en heb ik mij verdiept in meerdere domeinen van ons vak zoals psycholinguïstiek, meertaligheid en taalontwikkelingsstoornissen.


Door mijn studie ben ik breed geïnteresseerd geraakt in het vakgebied van Logopedie. Kiezen wat ik het leukste vind, lijkt haast een onmogelijke opgave. Dit is de reden waarom ik ervoor heb gekozen om in de allround praktijk Logopedie is leuk te gaan werken. Door de verschillende doelgroepen en hulpvragen is elke dag anders. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt tot de oplossing van de hulpvraag te komen. Geen cliënt is hetzelfde, dus ook de oplossing niet! Creatief denken om tot het juiste resultaat te komen, is wat dit vak voor mij zo leuk maakt.


Contact

06 18 78 59 27