zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Wij staan voor u klaar, zowel online als op de praktijken. Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben ook in 2021 contracten met alle zorgverzekeraars.

Iris Blok

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Iris Blok

Mijn naam is Iris Blok en ik ben geboren en opgegroeid in Hoogeveen, Drenthe. Nadat ik ben afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool te Groningen, ben ik gaan werken in een vrijgevestigde praktijk. Hier heb ik ervaring op kunnen doen met hele jonge kinderen (2 tot 4 jaar) op onder andere het medisch kinderdagverblijf en oudere kinderen (4 tot 12 jaar) op verschillende basisscholen en in het speciaal basisonderwijs. Hier is mijn affiniteit met het werken met kinderen bevestigd. Sinds maart 2021 werk ik bij Logopedie is leuk op verschillende locaties in Amsterdam en Den Haag.


Wat logopedie voor mij leuk maakt is op een creatieve manier te werken aan de verschillende problematiek met zowel kinderen als volwassenen. Het geeft mij voldoening wanneer de cliƫnt met plezier de behandeling beleefd en tegelijkertijd zijn of haar doelen worden bereikt.


Contact

06 18 74 54 79