zoeken menu
Online Logopedie is ook leuk!
Ook tijdens de COVID-19 crisis staan wij Online voor u klaar! Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Eva Owusu

Logopediste
Logopedie is leuk.nl

Foto van Eva Owusu

Mijn naam is Eva Owusu. Ik ben geboren en getogen in het mooie Amsterdam, waar ik ook werkzaam ben voor Logopedie is leuk.


Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik met bewondering een logopedist gevolgd die toentertijd iemand uit mijn omgeving behandelde voor taalproblemen. Vanaf toen wist ik dat ikzelf ook graag mensen wilde helpen die problemen ervaren in het communiceren.


Vastberaden begon ik aan de Hogeschool Utrecht en kwam ik in aanraking met de diversiteit van het vak logopedie. Mijn interesse werd alsmaar meer geprikkeld. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het onderwijs, een vrije instelling en op verschillende revalidatiecentra. Het liet me zien dat er veel meer problemen zijn waarbij een logopedist kan helpen en dat geen enkele hetzelfde is. Dit maakt elke dag nieuwe uitdaging die ik graag aan ga.


Contact

06 83 97 13 79